Uluslararası Ravza Derneği
16 Nisan 2024

2024 kurban organizasyonu

Sevgili Bağışçılarımız;

Kurban Bayramı, Müslümanlar için manevi bir dönemdir. Bu dönemde, Müslümanlar birlik ve beraberlik içinde, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu en üst seviyede yaşarlar. Kurban ibadeti, sadece etiyle değil, aynı zamanda paylaşma ve sevgiyle dolu bir duyguyla da yerine getirilen bir ibadettir.

Maddi durumu kısıtlı ve yoksulluk içinde yaşayan birçok insan, kurban bağışlarınız sayesinde daha iyi beslenebilme imkanına kavuşur. Özellikle kurban bayramında kesilen vacip kurbanlar, bu yardımlaşma ruhunun zirvesidir. Bu kutsal ibadeti gerçekleştirirken, Allah'ın rızasını kazanmanın yanı sıra, toplumun ihtiyaç sahibi bireylerine de destek olmuş olursunuz.

İnternetten vekalet vermek caizdir ve kurban bağışıyla ilgili niyetinizi bir dernek görevlisine bildirdiğinizde veya niyetinizi Allah'a yönlendirerek bağış yaptığınızda, bağışlarınız farklı coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır. En önemlisi niyettir ve bu niyetle yapılan her yardım, büyük bir bereket getirir.

Kurban bağış işleminizi gerçekleştirdikten sonra banka hesap numaraları üzerinden bağış yaptıysanız, açıklama kısmına hangi tür kurban bağışı yaptığınızı belirtebilirsiniz (adak, akika, şükür, sadaka, vacip). Kesim işlemi gerçekleştikten sonra kesim ve dağıtım videolarını gönderebileceğiniz bir WhatsApp numarası da eklememiz gerekmektedir.

12 ay boyunca kurban bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ön kayıt fırsatından faydalanıp,, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak sevinç dolu yüzlere vesile olabilirsiniz.

Kurban ibadetinin manevi ve sosyal boyutunu yaşamak, insanlık değerlerine katkı sağlamak için siz de bu hayır yolunda yerinizi alın. Kontenjanlarımız dolmadan bizimle iletişime geçin, katkı ve desteklerinizi bekliyoruz.

*Bağış Bilgileri:*

- yurt dışı Bir Hisse: 3500 TL

- Kuveyt Türk IBAN: TR04 0020 5000 0080 7377 2000 01

- Hesap Adı: Uluslararası Ravza Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği

- İletişim: 0543 581 11 58 / 0542 571 25 71

 

 

 

Galeri

2024 kurban organizasyonu